179-The View Villas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3526984
Het ontwerp van The View villas is elegant en modern tegelijkertijd. De combinatie van hedendaagse en klassieke materialen samen met functionaliteit zorgen voor een aangename, comfortabele, elegante en harmonieuze woning. De luxueuze villas zijn gelegen aan de New Golden Mile en hebben spectaculaire uitzichten op de Middelandse zee, Gibraltar en Afrika!. Deze exclusieve ontwikkeling biedt maximale accommodatie tot 5 slaapkamers en badkamers en een enorme ruimte om te genieten van de exclusieve zeezichten.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens