South - Bay 3 bedroom app

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3536111

Welkom bij South Bay,

Een 3 slaapkamer appartement op een paar minuten lopen van het centrum Estepona .

Het ideale buitenverblijf of om gedurende heel het jaar te wonen.

De niet traditionele architectuur heeft een elegant ontwerp en is de perfecte keuze voor wie op zoek is naar een nieuwe levensstijl in topkwaliteit van materialen met nieuwe inspirerende ontwerpen,  open lichte woonruimtes die door de grote schuiframen een verbinding geven met de terrassen, volledig ingerichte Italiaanse ontworpen open keuken met topkwaliteit apparatuur, oversized vloertegels, master slaapkamer met on-suite badkamers.

En niet te vergeten alle faciliteiten en service die de beveiligde woon complex “South Bay” te bieden heeft .

Elke woning heeft inclusief ondergrondse parkeerplaats en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 102.2m2