144-Lotus Doña Julia

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3756647

Welkom bij Lotus Doña Julia

Residentiële gesloten urbanisatie, vlakbij de baai van Casares en omringd door de Golf  , zal u de ontspanning en exclusiviteit geven waar u naar op zoek bent in de Costa del Sol.

Met een prachtig uitzicht over de zee, een mediterrane bouwstijl van geweldige tijdloze schoonheid en op loopafstand van de prachtige stranden van Casares; Lotus Doña Julia vertegenwoordigt een unieke mix van attracties die u zullen laten genieten van de kwaliteit van leven die alleen kan worden geboden door het klimaat, de natuurlijke omgeving en diensten zoals aangeboden door La Costa del Sol.

  • 2-slaapkamers en 2-badkamers
  • Het complex heeft begane grond met een eigen tuin
  • Eerste verdieping met grote terrassen van meer dan 35 m²
  • Penthouses met solarium en meer dan 100 m² aan terrassen
  • Goed zicht en een prachtige verspreiding
  • De oriëntatie van de appartementen is zuid en zuidwest
  • Twee zwembaden, tuinen, uitkijkpunten, indoor & outdoor gym

Locatie

Lotus Doña Julia bevindt zich in een strategische enclave op 20 minuten van de luchthaven van Gibraltar en 50 minuten van de internationale luchthaven van Málaga.

Vanaf het complex loopt u naar de indrukwekkende stranden van de baai van Casares op een rustige wandeling van 10 minuten, op hetzelfde moment dat u met de auto naar Estepona en Sotogrande moet. Dichterbij, in minder dan 5 minuten, vindt u de sporthaven van La Duquesa en het winkelgebied van Sabinillas.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens