155- La Finca Sotogrande

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3777037
Welkom Bij La Finca the Sotogrande Villa's

La Finca ligt in Sotogrande, de meest prestigieuze privé-woonwijk van Spanje en in een exclusieve bestemming.
Gelegen aan de Middellandse Zeekust, in de gemeente San Roque (Cádiz), wordt dit high-end wooncomplex begrensd door het natuurpark Los Alcornocales en de monding van de rivier de Guadiaro.
Dankzij de locatie, perfect gecommuniceerd, is het mogelijk om te genieten van het bevoorrechte klimaat in combinatie met een breed scala aan dynamische recreatieve activiteiten om uit te kiezen. De jachthaven en jachtclub, restaurants, winkels, golfbanen en vele andere sportfaciliteiten zijn slechts enkele van de mogelijkheden die Sotogrande te bieden heeft.
Natuur, rust, privacy, sport en exclusiviteit. Kortom, een plek waar je het beste kunt halen uit ieder moment, elke dag opnieuw.
ONTWORPEN VOOR COMFORT alles wat u hoeft te doen is genieten!

La Finca Sotogrande biedt verschillende soorten villa’s om uit te kiezen van 3 tot 5 slaapkamers, variërend in grootte, gaande van 177 m² tot 257 m² in bebouwde oppervlakte, met terrassen en tuinen en optionele jacuzzi en/of privaat zwembad.

Ruime, moderne en comfortabele leefruimten waar daglicht het belangrijkste element is, maken van deze villa’s een uiterst aangename uitvalsbasis.
Ruime slaapkamers en keuken met directe toegang tot het terras of de tuin vormen een openheid om van te genieten.
Op de ruime terrassen, met uitzicht op golf & zee, is een optionele jacuzzi tevens mogelijk.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens