2- Belaire -ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3819705
Welkome bij Belaire 

Een modern nieuwbouwproject bestaande uit 63 eigentijdse 2, 3 en 4 slaapkamer appartementen en penthouses. Het complex is zowel modern als elegant. De gemeenschap is volledig omheind en beschikt over een privé zwembad, fraai aangelegde tuinen, een ondergrondse parkeergarage en bergingen.

Berlaire is gelegen aan de New Golden Mile (tussen Marbella en Estepona), op slechts een kilometer van het strand en op wandelafstand van allerlei voorzieningen, zoals restaurants, 3 bekende supermarkten, een apotheek, winkels, enzovoort...

De appartementen zijn ontworpen om optimaal gebruik te maken van het natuurlijke licht door de buiten- en binnenruimtes via het terras met elkaar te verbinden en een constant gevoel van vrijheid te creëren. Open keukens zijn geïntegreerd in de leefruimte en geven een vriendelijke en familiaire sfeer. De selectie van de materialen is zorgvuldig bestudeerd om de meest comfortabele levenskwaliteit te garanderen.

De woningen zijn voorzien van ruime terrassen die zijn ontworpen om buiten te leven, de begane grond maakt gebruik van een privétuin en de penthouses hebben geweldige solariums tot wel 105m2.

De ontwikkeling heeft een fantastisch terrein en tuinen en het zwembad maakt gebruik van een zoutwaterchloreringssysteem. Het moderne ontwerp van de appartementen, de zijkant van de ramen en de niet-ingelijste glazen balustrades zorgen voor de perfecte integratie van binnen en buiten, wat resulteert in een constant gevoel van vrijheid.

Binnen een kilometer: Golf, strand, apotheek, restaurants, supermarkten, Sport C

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens