162-Hoyo17

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3822617
Hoyo 17 San Roque Golf is hét nieuwe project in San Roque-Andalusië. Hoyo 17 is een residentieel complex bestaande uit 46 exclusieve woningen van 3 en 4 kamers, omgeven door een golfbaan en een bos van kurkeiken, in de buurt van San Roque en Gibraltar, en een paar minuten van de zee en de bergen. Van luxe woonruimtes die zich onderscheiden door hun uitstekende afwerking, helderheid en distributie, geïntegreerd in een eigen moderne urbanisatie met mooie aangelegde tuinen, met een gemeenschappelijke zwembad en fitnessruimte. Hoyo 17 San Roque Golf is een droom vervuld voor wie op zoek is rust en exclusiviteit.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens