132- Oceana Collection TH

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3887153
Welkom bij Oceana Collection,
Een exclusieve en stijlvolle ontwikkeling van moderne drie-slaapkamer townhouses met een exceptionele ligging op de New Golden Mile, nabij het beroemde Los Flamingos.
De moderne townhouses worden gebouwd op een verhoogde positie, verdeeld over vijf stijlvolle laagbouw panden met een Zuid-West oriëntatie om optimaal te kunnen profiteren van prachtige zonsondergangen.
De townhouses van het project Oceana Collection bevinden zich onder de appartementen, zodat het prachtige uitzicht op de zee niet verhinderd zal worden.

Geniet van adembenemende zeezichten en het charmante dorp van Cancelada waar u een overvloed aan faciliteiten vindt op wandelafstand.
Houdt u van golf? Oceana Collection bevindt zich in de directe omgeving van de bekendste golfterreinen van de regio, zoals bijvoorbeeld La Quinta, Los Flamingos en El Higueral. Bewoners zullen toegang hebben tot de exclusieve club house en tot fantastische sociale en wellness faciliteiten, zoals een overdekt zwembad, sauna en een bar.
En natuurlijk kunt u genieten van de mooiste stranden die deze regio te bieden heeft .

De woningen hebben een ruime woonkamer, een volledig uitgeruste keuken en een elegante lounge en eethoek met veel lichtinval. De slaapkamers zijn ruim en beschikken over ingebouwde kasten. De master bedroom heeft een eigen badkamer met een inloop dressing.

De bewoners van Oceana Views en Oceana Collection zullen toegang hebben tot een exclusieve club house, met een groot aanbod aan ontspanningsmogelijkheden: een binnenzwembad, sauna en een bar. Met de elegante appartementen en de verschillende faciliteiten biedt dit project een exclusieve en luxueuze levensstijl aan aan de Costa del Sol.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens