134- Mesas Homes

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3930703

MESAS HOMES is een nieuw project van woningen met één tot vier slaapkamers.
 
Het project isverdeeld over drie afzonderlijke percelen met een totaal van 187 woningen slechts enkele minuten van de stranden en de jachthaven van Estepona. 

De Zuid-Zuidoost oriëntatie geeft een overvloed aan natuurlijk licht inde woningen en de verhoogde ligging biedt prachtige uitzichten op de zee en de stad Estepona vanaf de grote terrassen. 

Elk van de drie fasen heeft zijn eigen stijl en eigen gemeenschappelijke ruimtes, met inbegrip van goed onderhouden subtropische tuinen en een heerlijk zwembad. Daarnaast biedt.

MESAS HOMES heeft een overdekt zwembad en een volledig uitgeruste fitnessruimte.

De woningen zijn ruim, met open keuken woon- en eetruimtes die met elkaar verbonden zijn door ruime terrassen. De woningen beschikken over, de keuken is uitgerust met duurzame toestellen, die een laag verbruik garanderen. Functionaliteit, duurzaamheid en comfort gecombineerd met schoonheid en design.

MESAS HOMES geeft u zelfs de mogelijkheid uw nieuwe huis op maat en naar naar eigen wensen en behoeften in te richten. 

Opties zijn onder andere verschillende stijlen van vloeren en kleurenvoor de wanden, twee verschillende opties voor betegeling van de badkamer, de mogelijkheid om de badkuip te ruilen voor een douche en vice-versa, drie opties voor keuken-meubels en de optie om een Jacuzzi op het terras te plaatsen (tegen meerprijs).

Indien je geen auto wenst te gebruiken om naar het strand, winkels en restaurants te gaan is dit een uitzonderlijk goed aanbod om elke dag gezellig te kunnen ontspannen tijdens een verblijf aan de Costa del Sol. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens