174- Scenic Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3931736

Welkom bij Scenic

Een modern nieuwbouwproject met zichten over Estepona en Middellandse Zee , op wandelafstand van de levendige haven van Estepona biedt heel wat mogelijkheden.

Dit complex bestaat uit 74 moderne appartementen met 2 tot 5 slaapkamers .

De gelijkvloers appartementen hebben een eigen tuin, de penthouses bieden de mogelijkheid tot het plaatsen van een jacuzzi op het terras.

De appartementen die van grote mooie grote oppervlakte zijn hebben een open plan indeling met volledig ingerichte keuken en een lichte leefruimte door de grote schuiframen , aansluitend op een ruim zuid gericht terras. De oppervlaktes variëren van 112 - 181 m2.

Dit hedendaags project biedt verder mooie aangelegde tuinen met een groot gemeenschappelijk zwembad , gym en een multifunctionele ruimte .De meeste appartementen beschikken over 2 autostaanplaatsen en berging

Dit nieuwbouwproject gelegen in één van de mooiste gebieden van Estepona en de beste uitzichten van de stad, rond het Parque Las Mesas. Vlakbij winkels , restaurants, de jachthaven en uiteraard een golf course.

Het historische  centrum en de jachthaven liggen op wandelafstand en het  mondaine Puerto Banus is bereikbaar in 20 min.

Graag meer informatie , aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens