175- Alexia Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3931738
Welkom bij Alexia Life Fase II

Alexia Life is nieuwe project gelegen in het Las Mesas-gebied. Dankzij de verhoogde ligging kunt u genieten van het beste uitzicht op de stranden van Estepona.

Alexia Life biedt appartementen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers op het zuiden georiënteerd de begane grond met privétuin. Alle appartementen hebben open ingerichte keukens, design badkamers, ruime woonkamers afgewerkt met hoogwaardige materialen , open ruimtes verbonden met grote terrassen die een panoramisch uitzicht op de zee bieden. Daarnaast inclusief 2 parkeer plekken in een overdekte garage en berging.

Je kunt de verwarming en op afstand bedienen via de smartphone app, de verlichting en jaloezieën in de woonkamer en de master bedroom bedienen, allemaal met domotica.

In de gemeenschappelijke ruimtes benadrukken we de uitgestrekte tuinen, het grote zwembad met chill-out bedden, een kinderspeeltuin en ook een functionele fitnessruimte en een sociale club. Het heeft een voorgeïnstalleerd laadstopcontact voor elektrische auto's, een aerothermisch energiebesparingssysteem en nog veel meer.

Als u op zoek bent naar een mooi architectuur van een woning in Estepona, dan is dit uw beste optie!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens