173-THE SAPPHIRE

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3990220
Welkom bij The Sapphire,

Met 14 exclusieve topmeesterwerken tilt THE SAPPHIRE het leven naar een geheel nieuw niveau van werkelijk uitzonderlijke luxe.Aan de oevers van de Middellandse Zee, en genesteld in de overvloed van de natuur, bieden deze prachtige luxe appartementen directe toegang tot het strand en een adembenemend panoramisch uitzicht op zee - mogelijk vanuit de indrukwekkende kamerhoge ramen -. Alle binnenkamers bieden een schat aan leefruimte en geven uit op privéterrassen rondom, sommige met een infinity pool.
Ontworpen en gebouwd volgens de hoogste specificaties - en met de beste afwerkingen in zijn klasse en de modernste technologie - DE SAPPHIRE is een iconisch, energiezuinig en indrukwekkend project.
VEEL MEER DAN ALLEEN EEN GEBOUW "Het ontwerp van het project is bedoeld om de golvende beweging van de zee na te bootsen THE SAPPHIRE is veel meer dan gewoon een gebouw; het is het ultieme herkenningspunt aan de baai van Estepona. Een thuisbasis van 14 prachtige woningen met uitzicht op de zee en de vloeiende lay-out van het plan brengt architectuur, design en natuurlijke omgeving samen. Kenmerkend wonen, uitstekende voorzieningen en vrij uitzicht van 180 graden over de Middellandse Zee en de baai van Estepona.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens