226- Villa's Duquesa Valley

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4189420
Welkom bij Duquesa Valley Villa's 

Spectaculaire villa's met een fris ontwerp, verdeeld over 2 verdiepingen, deze ruime Costa del Sol-villa's gaan
worden gebouwd met alleen de beste materialen.

De plafonds van de eerste verdieping bedekken subtiel de terrassen die door alle slaapkamers worden gedeeld. Zo kan het licht gemakkelijk binnenkomen, afhankelijk van het tijdstip van de dag en het seizoen.

Elk element, van de architectuur die het gebouw vorm geeft tot in de kleinste ontwerpdetails, volgt dezelfde filosofie en gebruikt dezelfde taal.

Het ontwerp van deze villa's is erop gericht de binnen-buitenstroom te maximaliseren die zo essentieel is voor de mediterrane levensstijl.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens