Fase II. Vanian Garden 2slpk

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4201912
Welkom bij Vania Garden Fase II

Vanien Green Village biedt een keuze uit 2,3 & 4 slaapkamer appartementen en penthouses gebouwd volgens de hoogste normen, perfect voor een vakantiehuis of permanente woning in een mooie groene omgeving , een sociale club, een fitnessruimte en verschillende zwembaden.


De appartementen zijn voorzien van open keukens die zijn geïntegreerd in de woonkamer en zijn verbonden met ruime terrassen die een prachtig uitzicht bieden op de aangelegde tuinen , hoogwaardige afwerkingen aangepast aan de natuurlijke omgeving, energiezuinige woningen die zowel modern als elegant zijn en volop profiteren van het natuurlijke licht.

Deze prachtige appartementen bieden grote terrassen en penthouses met solaria met uitzicht op de tuinen, bergen en zee. Alle appartementen hebben een garage en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 87.44m2