Alexia Life Fase II

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4203145
Alexia Life biedt niet alleen 3 en 4 slaapkamer appartementen maar ook 2 slappkamers van een mooi grote woonruimte , open plan keuken volledig ingericht met kwalitatieve apparaten . De master bedroom komt uit op het terras zodat je elke ochtend kan genieten van de prachtige zichten van de Middellandse Zee . Een ideale woning voor vakantie en zelf voor permanent gebruik. Iedere appartement beschikt over 2 perkeerplaatsen en een berging.
Gemakkelijke toegang tot het gemeenschappelijk zwembad en Fitness. Het voordeel van Alexia is de bereikbaarheid en het kunnen genieten van de stad Estepona zonder een auto te moeten gebruiken , eens je toekomt laat de auto maar in de garage staan. Alles op wandelafstand te bereiken, winkels , restaurands en de mooie brede zandstranden.
Genieten , onthaasten dit is de boodschap van Alexia Life.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 102.5m2