oasis 325-Penthouse

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4209678


Welkom bij Oasis 325 show-flat Penthouse 

Project van appartementen tussen Estepona en Marbella, bevat  exclusieve penthouses, speciaal ontworpen om te genieten van de Mediterrane levensstijl.
De zuidelijke ligging en de ruime terrassen maken een optimaal gebruik van het zonlicht mogelijk.
leefruimte voorzien van open keuken en eetkamer strekt zich uit naar buiten in de vorm van een doorlopend terras.
Met een oppervlakte van meer dan 30m2 en een glazen balustrade, kunt u vanaf het terras genieten van een adembenemend uitzicht op de natuurlijke omgeving.

U heeft de keuze tussen penthouses  van 2 en 3 slaapkamers, met de mogelijkheid tot een eigen zwembad. Bij alle appartementen is een overdekte parkeerplaats en een berging inbegrepen.

De belangrijkste aspecten van dit project zijn design, comfort en plezier.
De hoge kwaliteit van de materialen wordt aangevuld door een modern design, ontworpen door de vooraanstaande architect, Joaquín Torres.
Dit project is ook opmerkelijk omwille van de optimale oriëntatie en speciaal ontworpen om de natuurlijke lichtinval maximaal te benutten.

Oasis 325 biedt de bewoners een exclusieve SPA en gym aan waar ze kunnen genieten van het zwembad en ruime jacuzzi .
Ontspannen in de fitness met yogaruimte.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 125.42m2