97- Green Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4244145
Welkom bij Green Golf, West Estepona
Green Golf is een nieuwe residentiële ontwikkeling van slechts 48 herenhuizen gebouwd over 2 verdiepingen in een privé wooncomplex, gelegen in Estepona Golf, in het hart van de Costa del Sol.

De huizen met 3 slaapkamers hebben een bouwoppervlakte van 220m2 verdeeld over 3 niveaus: parkeerplaats met eigen kelder voor opslag. De eerste verdieping is verdeeld met een open keuken, woon- en eetkamer, een gastentoilet en een groot terras. 3 slaapkamers op de tweede verdieping met inbouwkasten en twee badkamers waarvan een en-suite.

Gated en private urbanisatie met zwembad en tuinen, ontworpen in een eigentijdse stijl. Een geweldige kans om een ​​herenhuis op plan te kopen voor een onverslaanbare prijs.

Een bevoorrechte locatie dicht bij prachtige stranden zoals Bahia Dorada, of jachthavens zoals Estepona, Duquesa, Sotogrande of Puerto Banus, op gelijke afstand van de internationale luchthavens van Gibraltar en Malaga, en met een verscheidenheid aan restaurants en vrijetijdsactiviteiten in de omgeving.
Dit alles in de rustige en ontspannen omgeving van Estepona Golf met fantastisch uitzicht op de bergen en de zee; inclusief de beroemde moeilijke, maar toch mooie, 14e hole met Sierra Bermeja op de achtergrond en spectaculaire panoramische uitzichten midden in de natuur.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens