148- Pure South - Fase II

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4451365
Welkom bij Pure South . 

In het mooie Manilva is de volgende Fase van Pure South gelanceerd, de appartementen profiteren van het prachtige uitzicht. De laagbouw bestaat uit begane grond , eerste verdiep en penthouse -units met royale privé tuinen en terrassen op het zuiden; perfect om te genieten van de lange zwoele avonden die volgen met de spectaculaire zonsondergangen.

Grote glazen schuiframen zorgen voor een naadloze verbinding tussen binnen- en buitenruimte. Een volledig uitgeruste moderne keuken. De slaapkamers zijn voorzien van inbouw garderobe en en-suite een badkamer ingericht met kwalitatieve materialen. 

Alle appartementen incl. garagestaanplaats en berging

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens