Alexia Life Fase III

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4577642

Welkom bij Alexia Life III

40 woningen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen. U vindt er begane grond met grote tuinen en duplex penthouses met droomterrassen waar u op een unieke en bijzondere manier kunt genieten met de uwe.

De gemeenschappelijke ruimtes hebben zwembaden voor kinderen en volwassenen, een fitnessruimte, een sociale ruimte met een gastronomisch gedeelte en nog veel meer dat uw dagelijkse leven tot een belevenis zal maken.

Alle woningen genieten van open ingerichte keukens, design badkamers, ruime woonkamers, hoogwaardige afwerking.

Daarnaast beschikken alle woningen over een overdekte garage en berging.

Wij configureren alle woningen individueel met u, zodat u zelf de afwerking van uw woning kunt kiezen binnen de materiaalmogelijkheden die wij voor deze actie hebben voorbereid. En als je extra maatwerk wilt geven, hebben we een breed scala aan verbeteringen zodat je het zo persoonlijk kunt geven.

Schrijf je snel in voor een bezichtiging . 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens