63- .Casares Golf- 2slpk.

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3205113
Welkom bij Quabit Casares Golf 
Ligt in de urbanisatie van de gelijknamige 9 holes golfbaan Casares midden in het heuvelachtige en indrukwekkende natuurlandschap van Andalusië. Of het nu gaat om een ​​ruim penthouse of een modern appartement met 2 of 3 kamers - alle woningen maken indruk met hun eigentijdse architectuur, hoogwaardige materialen en constructie en een spectaculair uitzicht op de nabijgelegen Middellandse Zee en de Rots van Gibraltar.

Voor golfliefhebbers liggen de voordelen van deze woonwijk met een van de meest populaire golfbanen in de regio nagenoeg voor de deur. Panoramische terrassen, ruime tuinen en een groot zwembad vormen een aanvulling op het bijzondere woongevoel en bieden rust en ontspanning in de frisse lucht in een klimaat dat uniek is in Europa.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2