Arroyo Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3357420
VERRASSENDE OMGEVING Het ontwerp van de villa van Arroyo Vaquero is elegant en modern, terwijl de verbluffende architectuur de mediterrane stijl combineert met de nieuwste en coolste trends in eigentijdse stijl. Deze villa is ontworpen met behulp van de nieuwste technieken om een ​​ecologisch en onderhoudsarm gebouw te hebben. Het is een unieke tweede lijn zee-kans. Alle kwaliteiten die men gebruikt zijn van hoge kwaliteit, alleen de beste vloeren, hout en timmerwerk voor onze luxe ontwerpen is een prioriteit. Dit huis is zorgvuldig ontworpen om alle kamers, zelfs badkamers, een panoramisch uitzicht te geven. Alle slaapkamers hebben luxe eigen badkamers en de hoofdslaapkamer is voorzien van een inloopkast. Deze ruime Costa del Sol-villa is verdeeld over 2 verdiepingen. Alle badkamers hebben hoogwaardige voorzieningen. Vanuit de hangende toiletten met soft close-mechanismen van de materialen, kan u kiezen uit designer-uitvoeringen. Onze interieurontwerpers zullen met u samenwerken om de beste keuzes in meubels en decoratie te vinden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 159.11m2