180-Romano Golf Villas

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3801472
Romano Golf Villas is een ontwikkeling bestaande uit 7 moderne luxe villa's met uitzicht op zee op een uitzonderlijke locatie, Valle Romano Golf, met één van de beste golfbanen aan de Costa del Sol op slechts 5 minuten van Estepona, met haar prachtige stranden, jachthaven, winkels en vrijetijdsbesteding. Vanwege zijn bevoorrechte positie biedt deze locatie een spectaculair uitzicht op de Middellandse Zee, de golfbaan en de bergen. Een idyllische plek om te wonen en te genieten van de natuur van de vallei vanuit het comfort van uw eigen villa. Zorgvuldig gecreëerd voor een comfortabele levensstijl, bieden deze villa's 4 en 5 slaapkamers met eigen badkamers, grote ramen om te profiteren van natuurlijk licht en zijn gebouwd met materialen van hoge kwaliteit, die voldoen aan alle huidige voorschriften en ontworpen volgens de nieuwste trends. Het is zelfs mogelijk uw villa te personaliseren met bijvoorbeeld een privé-fitness ruimte, een extra gastenkamer of uw eigen cinema in de benedenruimte. Romano Golf Villas is slechts een paar minuten van Estepona, een van de onbekende parels van de Middellandse Zee, het bruisende Marbella en slechts 40 minuten van de luchthaven van Malaga gelegen. Op slechts een paar minuten van Romano Golf Villas kunt u genieten van prachtige witte zandstranden, die tot de beste van de Costa del Sol worden gerekend en worden erkend voor de netheid en kwaliteit van het water. Het nog authentieke Estepona heeft een prachtige vissers- en sporthaven met winkels en talloze restaurants met de benijdenswaardige mediterrane keuken met de beste vis en zeevruchten. Estepona staat bekend om zijn benijdenswaardige klimaat met gemiddeld 19º en meer dan 300 dagen zon per jaar. Dit microklimaat is mogelijk dankzij de bergen van Sierra Blanca en Sierra Bermeja die het gebied omringen en beschermen tegen de koude wind van het noorden in de winter en de temperatuur koeler houden in de hete zomermaanden.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 4