177-Valle Romano Green

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3879993
Welkom bij Valle Romano Green.

Uitzicht op zee en golf

Valle Romano Green - een nieuw project bestaande uit slechts 8 luxe villa's, gelegen aan de New Golden Mile op slechts enkele minuten van Estepona.De huizen zijn verdeeld over 2 niveaus, allemaal met 3 slaapkamers en 3 badkamers. Elke slaapkamer heeft een eigen toegang tot een gedeeltelijk overdekt privéterras met een prachtig uitzicht op zee en de golfbaan.

De woonkamer, eetkamer en keuken bevinden zich allemaal op de begane grond en op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. Vanuit uw woonkamer heeft u toegang tot uw grote terras, uw eigen privézwembad en privétuin. De locatie biedt u rust en privacy in een rustige en natuurlijk prachtige omgeving van de Costa del Sol.

De geweldige locatie betekent dat u ideaal gelegen bent voor alle algemene voorzieningen, evenals een aantal golfbanen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 143m2