207-Buenas Noches Beach

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4015313
Welkom bij Villa Buenas Noches Beach te Estepona.

Buenas Noches Beach is een moderne, eigentijdse villa, gelegen op één van de beste locaties.
Het ontwerp met materialen van de hoogste kwaliteit en de luxe afwerking zorgen voor een verfijnde sfeer. 

Door gebruik te maken van de nieuwste technieken is deze exclusieve villa functioneel en duurzaam tegelijkertijd, waardoor het een ecologische en onderhoudsarme architectuur oplevert.

De natuurlijke elementen geven het moderne ontwerp van strakke lijnen een warme uitstraling.
De grote schuiframen van de open woonkamer zorgen voor een natuurlijke lichtinval en vanaf het terras en het zwembad kun je tijdens de zons op- en ondergang genieten van de prachtige Middellandse Zee, de rots van Gibraltar en bij helder weer kun je zelfs de kust van Afrika zien liggen. 

De benedenverdieping heeft een aantal mogelijkheden om zelf of optioneel in te richten als ontspanningsruimte, gastenkamers, een cinema room, fitness, wellness, kantoor enz....

Er plaats voor 2 auto's 

Estepona is dé perfecte plek om te genieten van de traditionele en ontspannen Mediterrane levensstijl en allerlei faciliteiten. 
Op slechts enkele minuten van uw nieuwe woning vindt u luxe winkels, een bruisend leven, prachtige stranden, stijlvolle strandclubs, voortreffelijke restaurants, zeilen en speelt u golf op wereldberoemde golfbanen.

Villa Buena Noches Beach heeft praktisch overal toegang toe via de AP7 -A7.
Op 15 min van Marbella, het exclusieve Puerto Banús en de Golden Mile.
De culturele stad Málaga ligt op slechts 35 minuten rijden.

Geniet van de Costa del Sol-levensstijl!

 

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen van hoe een nieuwbouwwoning er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 4
  • 165.74m2