23370- Pure Sune

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 5563894
Een nieuwe ontwikkeling van twee- en driekamerappartementen in een prachtige urbanisatie op een bijzondere locatie te Manilva Pure Sun krijgt 159 woningen, waarvan 50 in de eerste fase. De appartementen zijn ontworpen met een ideale indeling met grote ruimtes en terrassen die ontworpen zijn als verlengstuk van de woning. De oriëntatie van de ontwikkeling en de strategische ligging zorgen ervoor dat het uitzicht en de zon de hoofdrolspelers van de terrassen zijn. Een van de meest aantrekkelijke kenmerken van Pure Sun is het uitzicht op zee: dankzij de strategische ligging en de configuratie van de ontwikkeling heeft dit project een open uitzicht op de zee, van zonsopgang tot zonsondergang.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens