170-Valle Romano

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5411918
Welkom bij Vallle Romano,Een exclusieve ontwikkeling van 115 woningen met 1, 2, 3 en 4 slaapkamers en er is ook de mogelijkheid om te kiezen tussen spectaculaire penthouses of appartementen op de begane grond met een eigen tuin. Alle woningen hebben een garage en berging, en grote ramen die leiden naar royale terrassen ligt in een onovertroffen natuurlijke omgeving en is tot in detail gepland om een concept van open ruimten te bereiken waar functionaliteit en het feit dat ze op het zuiden liggen het licht het belangrijkste kenmerk maken.Dit zorgvuldige project omvat uitstekende gemeenschappelijke ruimtes met twee zwembaden voor volwassenen en kinderen, een fitnessruimte en een sociale club, omgeven door ruime tuinen ontworpen om van te genieten door jou en je familie en vrienden.

Koop een appartement in Estepona op een onovertroffen locatie met droomhuizen
Het project ligt in een idyllische omgeving met een spectaculair uitzicht op de zee en het natuurgebied Los Reales de Sierra Bermeja.

Het ligt naast Estepona, een van de belangrijkste centra aan de Costa del Sol, op slechts een paar minuten van het strand en vlakbij de Valle Romano Golf & Resort golfbaan en het Estepona Fast-track gemeenschapsziekenhuis. Het ligt op slechts 10 minuten van Marbella, 45 minuten van Malaga Airport en is perfect verbonden met andere steden via de AP-7 en A-7 wegen.

Het project ligt op een toplocatie en heeft allerlei voorzieningen in de buurt om het dagelijks leven gemakkelijk te maken, zoals supermarkten, restaurants, openbaar vervoer, scholen en de al genoemde golfbaan en het ziekenhuis, enzovoort.

Aarzel niet ons te contacteren voor meer informatie of een afspraak .

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens