Los Hidalgos

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-5208428
Welkom Bij Los Hidalgos, 

Presenteert  een residentieel nieuwbouwproject van 44 exclusieve 2 en 3 slaapkamerappartementen geïntegreerd in een unieke  natuurlijke omgeving. Een ontwerp in eigentijdse architecturale stijl met uitmuntende kwaliteit op een prachtige locatie met uitzicht op de Middellandse Zee voor iedereen die dit wenst. Alle appartementen zijn op het zuiden gelegen en hebben ruime  gedeeltelijk overdekte terrassen de aandacht op een open interieur met grote ramen van vloer tot plafond. Hidalgos biedt vloerverwarming , volledig ingerichte hoogwaardige keukens, ingerichte badkamers en kasten, porseleinen vloeren, Aerothermisch systeem voor airconditioning en warm water. daarnaast is de woning voorzien van hoogwaardige geluidsisolatie, ventilatiesystemen en thermische geïsoleerde schuiframen met dubbele beglazing. Het beveiligd complex zal omringd worden door prachtige gemeenschappelijke aangelegde tuinen en een fantastisch gemeenschappelijk zwembad. 

Elke woning is inclusief een ondergrondse parkeerplaats met berging. 
heeft dit vastgoed jouw interesse gewekt? Aarzel niet contact met ons op te nemen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 69.55m2