304- Zenity Azure Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4849561

Zenity Azure heeft voor elk detail gezorgd om u te bieden wat u altijd al zocht: lucht en zee, onvergelijkbare uitzichten om elke dag de zonsondergang te zien, avant-gardistische architectuur en kamers die zijn ontworpen voor welzijn.

Dit alles, zonder de rust van de locatie te vergeten, het mediterrane klimaat met milde temperaturen, de rust van de zonsondergangen en de uitstekende verbinding met allerlei soorten diensten.

Een exclusieve beveiligde urbanisatie van 84 luxe appartementen en schakelwoningen , grote woonoppervlakte met grote terrassen die uitzicht hebben over de community areas en prachtige zeezichten . Elke woning beschikt over hoogwaardige materialen  , volledig ingerichte open keuken volledig ingericht met kwalitatieve apparatuur, volledig ingerichte badkamers , slaapkamers met garderobe kasten. Elke woning is inclusief parking plaats en berging. 

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens