301- AZAHAR Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4793866
In de gemeente Estepona, dicht bij het centrum en de haven, ligt AZAHAR DE ESTEPONA, een nieuw concept van wooncomplex, met een onovertroffen panoramisch uitzicht op de zee en de golfbaan, dat uitzonderlijke rust en kalmte biedt.

AZAHAR DE ESTEPONA ligt ook op slechts een steenworp afstand van de toegang tot de tolweg, waardoor u gemakkelijk toegang heeft tot de internationale luchthaven van Malaga en tot de belangrijkste stedelijke centra langs de Costa del Sol, zoals Puerto Banús, Marbella, Benalmádena, enz.

AZAHAR DE ESTEPONA is een ontwikkeling bestaande uit 61 moderne designwoningen, omgeven door golfbanen en op korte afstand van het strand en een winkelcentrum met supermarkten, cafetaria's, restaurants, apotheek, benzinestations, enz.

Dit wooncomplex biedt 7 kleine gebouwen op het zuiden en zuidwesten, op een uitzonderlijk stuk grond die, samen met hun constructie op verschillende niveaus en ruime terrassen, de woningen een uitstekende lichtinval en een spectaculair uitzicht geven.

De ruime en comfortabele woningen met 2, 3 en 4 slaapkamers zijn ontworpen om te genieten van het zonlicht en het uitzicht. Ze bieden ruime terrassen en tuinen, brede ramen en grote schuifdeuren waardoor het mediterrane licht het huis binnen kan stromen.

Hoogwaardige bouwmaterialen en aandacht voor het kleinste detail zijn kenmerken van deze woningen, die zowel van binnen als van buiten zijn ontworpen voor totaal comfort en maximale veiligheid, waardoor wonen in AZAHAR DE ESTEPONA een unieke ervaring is.

Neem contact met ons op voor meer informatie, plattegronden, de laatste beschikbaarheid of om een ​​bezoek te plannen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens