293- Azata Delmare

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4628564
Welkom bij Azata Delmare,

Met een strategische ligging op 250 meter van het strand, Azata Delmare is een complex van 74 woningen met 2 en 3 slaapkamers.
Het complex bestaat uit 7 woongebouwen, verdeeld over de begane grond plus 2 verdiepingen, gelegen in een gesloten woongemeenschap, wat een belangrijke factor van privacy en veiligheid biedt. De oriëntatie, voornamelijk op het zuiden, geeft de woningen duidelijkheid.

De appartementen en penthouses zijn ontworpen in een avant-garde en eigentijdse stijl en ontworpen om te genieten van open en lichte ruimtes. De woningen hebben een functionele en moderne indeling en uitstekende bouwkwaliteiten gericht op efficiëntie, energiebesparing en respect voor het milieu. Er zijn grote terrassen geprojecteerd van waaruit u kunt genieten van een prachtig uitzicht op de zee en de bergen.
Alle woningen zijn inclusief parkeerplaats en berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens