71-Las Olas vanaf - UITVERKOCHT -

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3325362
Welkom bij Las Olas te Estepona
Een prachtig nieuwbouw project van 48 moderne appartementen op een gewild adres ten weste van Estepona. De appartementen liggen op een toplocatie binnen een paar minuten lopen van het strand en een schat aan nabijgelegen voorzieningen, evenals enkele van de beste golfbanen aan de Costa del Sol. Met een prachtig uitzicht en grote terrassen op het zuiden, perfect om te genieten van de luxe en het buitenleven aan de Costa del Sol.
In Estepona is er genoeg te genieten van de mooie jachthaven met een selectie van restaurants, terwijl het schilderachtige oude centrum een ​​doolhof van straten biedt om te verkennen en de boulevard langs het strand is de plek om met je vrienden en familie te wandelen en te genieten van een prachtig uitzicht.
Las Olas is een mooi strak nieuwbouw project van 48 appartementen en penthouses voorzien van alle comfort , volledig ingerichte open keuken en badkamers , grote mooie slaapkamers Elk appartement is inclusief parkeerplek met berging

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens