220- Arroyo Residencial

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4105963


Welkom bij Aroyo Beach

Een gesloten residentie van 6 gebouwen met appartementen met 2 en 3 slaapkamers met grote terrassen de penthouses met solarium die zijn ontworpen om een ​​spectaculair uitzicht op zee te bieden. Arroyo Beach heeft geopteerd om veel lichtinval in elke woning te creëren daardoor je kan  ontspannen en genieten van een authentieke mediterrane levensstijl.

Alle woningen hebben ruime woonkamers met halfopen, volledig uitgeruste keukens met hoogwaardige merkapparatuur die design en moderniteit combineren.
Onder de aangename gemeenschappelijke ruimtes van de woonwijk, benadrukt Arroyo Beach het spectaculaire strandzwembad omgeven door grote groene gebieden waar u kunt genieten van de vele zonnige dagen die worden aangeboden door het prachtige klimaat van de Costa del Sol.

Gelegen in een strategische enclave, ligt de residentie in Arroyo Vaquero, een rustige plek naast Estepona, op slechts 30 minuten van de luchthaven van Gibraltar en 20 minuten van Marbella.
Mis de kans niet om in een woonwijk te wonen die het voorrecht heeft om op slechts 150 meter van het strand te liggen. Arroyo Beach is de ideale plek om te genieten van oneindige zonsondergang aan zee.

Te voet naar Estepona gaan wordt een luxe rit over het toekomstige kustpad, dat de kust van Malaga van oost naar west verbindt.

Als gevolg van de groei van dit gebied, wordt volgende zomer het nieuwe ziekenhuis van Estepona ingehuldigd op een paar meter van Arroyo Beach, een belangrijke mijlpaal die een geweldige verrijking van de diensten van Arroyo Vaquero zal betekenen. 


Of het nu gaat om wonen, uw vakantie doorbrengen of om te investeren, Arroyo Beach is een uitstekende keuze.

Strand, zee, golf, het weer en ontspanning zijn enkele van de concepten die Arroyo Beach het beste omschrijven en die u niet onverschillig laten.Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens