Doña Julia - 3slpk. app.

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4309945
Opgeleverd - enkel herverkoop aan te vragen 

Doña Julia


UIVERKOCHT - enkel herverkopen 

Celere Doña Julia is een nieuwbouwproject op 400 meter van het strand, met prachtige uitzichten over de zee en de golfbaan Doña Julia.
Gelegen bij de baai van Casares en op wandelafstand van het strand.

Een wooncomplex met 104 wooneenheden van appartementen met 2 slaapkamers en 3 slaapkamers en 2 badkamers.
Begane grond, eerste verdieping en penthouse-appartementen, allemaal met grote terrassen.
Appartementen hebben volledig uitgeruste keukens, airconditioning (koud/warm), volledig ingerichte garderobe kasten, veiligheidsdeur, internet en tv-aansluiting. 
Garage en berging zijn bij de prijs inbegrepen.
Grote gemeenschappelijke ruimtes bieden prachtige tuinen, een zwembad en een fitnessruimte.

Vanaf het complex wandelt u in 10 minuten naar de indrukwekkende stranden van de baai van Casares. Met de auto bereik je Estepona en Sotogrande in minder dan 10 minuten.


Wilt u meer gedetailleerde informatie, een lay-outplan of een bezoek ter plaatse, laat het ons dan weten, we hier zijn om u te helpen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens