264- Small Oasis

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4418231
Welkom bij  Small Oasis Manilva,

In het hart van de Costa del Sol – een nieuw gerenoveerde wooncomplex dichtbij het strand, de jachthaven, winkels & restaurants.
Gezien de verhuur mogelijkheden en de prijs ook uitermate geschikt als investering. Unieke kans om een volledig gerenoveerd modern appartement te kopen.
Small Oasis 2-slaapkamer appartementen van € 97.500 tot € 140.000  en de Small Oasis 3-slaapkamer appartementen van € 120.000 tot € 150.000. Inclusief eigen parkeerplaats inbegrepen, een terras met zeezicht en vele voorzieningen zoals twee zwembaden.
Small Oasis Manilva ligt op slechts 10 minuten van het historische centrum van Estepona en op 20 minuten van de luchthaven Gibraltar, een klein uurtje naar Málaga Airport.
Jachthaven Puerto Banús (Marbella) ligt op 15 minuten afstand. Op de dichtstbijzijnde golfbaan staat u in 5 minuten.

Voor meer informatie neem contact met ons op , wij staan steeds tot uw diensten.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens