273-Amphora Beach Residence Fase III

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4495847
Welkom bij Amphora Beach Residence Fase III
Een luxe nieuwbouwproject aan de kust van Manilva in Duquesa. Een fantastische mix van moderne appartementen met 2 en 3 slaapkamers met uitzicht op zee, lichte ruime terrassen en/of tuinen, elk met eigen garages en bergingen. Amphora Beach Residence heeft grote gemeenschappelijke tuinen met 2 zwembaden van meer dan 14.000 m2.

Een rustige locatie, op slechts 300 meter van de prachtige zandstranden en op slechts 3 km van de jachthaven van La Duquesa. Deze pittoreske jachthaven heeft een enorme keuze aan winkels, bars, restaurants en watersportactiviteiten, evenals de golfbaan van Duquesa. De bruisende badplaats Estepona ligt op slechts 10 km afstand.

De appartementen zelf zijn gebouwd volgens de hoogste normen met hoogwaardige materialen, armaturen en fittingen. Elke woning heeft een eigen terras, ideaal om buiten te dineren. Lichte ruime woon/eetkamers, moderne open keukens en slaapkamers met inbouwkasten.

Amphora Beach Residence zou ideale vakantiehuizen of permanente woningen zijn met uitstekende verhuurmogelijkheden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens