274- La Sabina- UITVERKOCHT

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4496718
Welkom Bij La Sabina,

Het nieuwbouwproject biedt mooie luxe appartementen van 2 en 3 slaapkamers aan Casares Costa - Estepona , verdeeld over 6 gebouwen met een geïntegreerd ontwerp dat het 360º uitzicht op de zee en de bergen geeft. De urbanisatie is geïntegreerd in spectaculaire groene omgeving , een gezamenlijk zwembad voor volwassenen, een kinderbad voorzien van een sociale club complex .

het grote perceel is maximaal benut, met een groot balkon met uitzicht op de gemeenschappelijke ruimtes. Elke woning heeft zijn eigen buitenruimte, of het nu tuin of terras is, om volop te genieten van alles wat La Sabina te bieden heeft.

Het ontwerp van de woningen voldoet aan de hoogste eisen op het gebied van comfort en kwaliteit, van airconditioning tot ingerichte en uitgeruste keukens, inclusief een zorgvuldige keuze van afwerkingen.

Voor informatie of een afspraak voor bezichtiging , aarzel niet ons te contacteren.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens