279 -Aby Estepona

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4536424

Welkom bij Aby Estepona

Een project van 90 woningen met 1, 2 en 3 slaapkamers, allemaal met garage en berging.

Het is een  gated community om veiligheid en privacy te garanderen.

De woningen zijn ontworpen om te genieten van de vegetatie en de natuurlijke omgeving met binnenruimtes die lijken door te lopen op de terrassen om een ​​grotere helderheid en een gevoel van ruimte te bereiken. Daarnaast heeft het wooncomplex gemeenschappelijke ruimtes met twee zoute chloreringsbaden, een multisportveld, een sociale club voor recreatieve of sportieve activiteiten, evenals grote groene gebieden.

Aby Estepona is een oase midden in de natuur. Een perfecte plek om te genieten van de rust, terwijl u toegang heeft tot een breed scala aan buitensport activiteiten, dankzij de nabijheid van de golfbanen van Estepona en de spectaculaire stranden.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens