Aby Estepona tussenverdieping

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4536539
Aby is een project van 90 betaalbare volledig gerenoveerde appartementen in Estepona, dit 3 slaapkamer appartement op de eerste etage biedt een geweldig vrij uitzicht over de natuurlijke omgeving . Het is slechts een paar minuten verwijderd van een kustlijn zoals Arroyo Vaquero en Bahia Dorada. De open interieurs zijn naadloos verbonden met het terras om de leefruimte te vergroten en meer daglicht en frisse lucht binnen te laten. 2 parkeerplaatsen in de garage en berging inbegrepen in de prijs . Het is een community die veiligheid en privacy garandeert. Het wooncomplex biedt goed onderhouden gemeenschappelijke ruimtes met 2 zwembaden, een multi-sportterein, een sociale club en grote groene zones. Wenst u meer informatie , aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 2
  • 150.83m2