263-Ocean EYE Villa

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4416723
Welkom Bij Ocean EYE Villa's - NOG 1  BESCHIKBAAR 

Een kleinschalig project met maar liefst 3 luxe villa's ontworpen om optimaal te kunnen genieten van het uitzicht op de Middellandse Zee en het Spaanse leven te Manilva , een prachtige mooi dorp iets verder naar het weste van Estepona . Via de AP 7 een uurtje rijden van de luchthaven van Malaga.

Deze Mooie luxe villa's worden Off-plan aangeboden. De villa's zijn ontworpen met elegantie, verfijnde moderne structuren en met een kwaliteitszegel in de materialen . Open plan keuken volledig ingericht .
De grote ramen in de woonkamer zorgen voor de natuurlijke lichtinval en voor de maximale luxe ,de verbinding naar het gedeeltelijke overdekte terras aansluitend met het zwembad . Op de eerste verdieping bevindt zich 3 grote slaapkamers met en-suite de badkamer , elke slaapkamer heeft aansluiting tot het overdekte terras .

Het solarium staat gelijk met de straat hoogte zo heeft Ocean EYE de volledige privacy. De drie villa's hebben een natuurlijk scheidingswand zodat de inkijk wordt geminimaliseerd om extra de nadruk van privacy te benadrukken .

Voor meer informatie of een afspraak , aarzel niet ons te contacteren .


Voor meerdere opties zijn deze te bespreken met de architect.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 3
  • 3
  • 105.41m2