291-Ayana

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4619801
Welkom bij Anaya , 

Nieuw Resort project van 140 appartementen , variërend van begane grond tot penthouses met 2,3 en 4 slaapkamers. Dit project ontwordpen door de geronommeerde architecten Villaroel-Torrico en gelegen op een geweldige locatie. 

Binnen dit beveiligde omheinde resort vindt u meer dan 27.000m2 tropische tuinen, twee gemeenschappelijke zwembaden en het clubhuis. Een overdekt zwembad met spa en een volledig uitgeruste fitnessruimte , louge bar en restaurant . 
Een 24 uur  conciërgeservice beschikbaar voor de bewoners. 
Elke woning wordt gebouwd en afgewerkt volgens een zeer hoge standaard en zullen beschikken over open leefruimte die uitgebreidnaar de privé terrassen en solariums via de grote glaspartijen.

zijn uitgerust van een volledig uitgeruste moderne kwaliteits keukens , stijlvolle badkamers , vloerverwarming, airconditioning . De grote slaapkamers zijn voorzien van garderobbekasten . 
Inclusief garage + berging. 

U krijgt de mogelijkheid van een ruime keuze aan upgrades en opties om uw appartement te voldoen aan uw wensen. 

Ayana resort is slechts 500meter lopen van de  stranden, en de nabijheid van bars, beach clubs, winkels en suppermarkten. 
Wenst u meer informatie omtrent de prijzen of beschikbaarheid van Ayana Estepona ? Of zit u met praktische vragen? 
Aarzel niet om ons te contacteren voor een gesprek in België , Nederland of Spannje!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens