70-El Campanario Hills - ENKEL HERVERKOOP

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3254338
Welkom bij El Campanario Hills, gelegen te Estepona, op slechts een paar kilometer van San Pedro de Alcántara, Puerto Banús en Marbella.
De luxe van het project is niet alleen terug te vinden in de appartementen. Het complex biedt een groot gemeenschappelijk zwembad met zoutwaterchlorering en een infinity pool , evenals een kinderbad.
Appartementen die u uitnodigen om ze te vullen met leven samen met familie en vrienden.
De terrassen zijn zo ontworpen dat u heerlijk buiten kunt genieten en optimaal kunt profiteren van het zachte klimaat van de Costa del Sol.
Geniet van de luxe en de privacy.
De woonkamer met de grote schuiframen is de verbinding tussen je binnen- en buitenwereld .
Het leven in een keuken moet eenvoudig, comfortabel en mooi zijn. Er is over elk detail nagedacht: degenen die gemakkelijk kunnen worden gezien, en degenen die niet kunnen worden gezien. Een volledige ingerichte keuken ontworpen door exclusieve interieurarchitecten bureau Gunni & Trentino voorzien van Siemens toestellen. afgewerkt met LED-verlichting onder bovenkasten.
De slaapkamers hebben optimaal slaapcomfort grote schuiframen, waardoor de slaapkamer kan versmelten met het terras.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens