82-BOTANIC

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3433903
Welkom bij Botanic 

Het nieuwbouwproject van luxe, moderne appartementen met panoramische uitzichten over de zee en de golfbaan in het exclusieve resort
La Reserva Del Alcuzcuz te Benahavís, wordt gebouwd volgens de criteria van duurzaamheid, ecologie en bioklimatologische architectuur. Tijdens het ontwerp werd speciaal aandacht besteed aan de groene zones. De verticale tuinen en groenstroken zijn een weerspiegeling van de verscheidenheid aan bomen en plantensoorten en vormen de woonwijk tot een uniek natuurgebied.

Botanic bestaat uit 92 lichte en ruime appartementen met 3 slaapkamers en ongelooflijk grote terrassen, allemaal op het Zuiden gericht.
De panden tellen 4 verdiepingen en beschikken over ruime penthouses met een modern design en een spectaculair solarium waar u dagelijks van zonsopgang tot zonsondergang kunt genieten.

De woningen zijn ontworpen met ruime kamers die de huidige marktnormen overtreffen. De moderne indeling integreert de keuken met de woonkamer en het terras is met hoogwaardige materialen afgewerkt. 


Lokale golfbanen zijn onder andere Atalaya, Guadalmina, Marbella Club Resort en El Higueral, allemaal beschikbaar tegen een green fee.

De stad Benahavís heeft een grote selectie aan restaurants van hoge kwaliteit om uit te kiezen, waarvan sommigen prijzen hebben gewonnen in de lokale gastronomie.
Los Abanicos, een restaurant gelegen in het hart van het pintoreske dorp, wordt al decennia lang beschouwd als één van de beste culinaire hoogstandjes in Andalucía. 
Een top locatie in de oude stad die gepaard gaat met heerlijk eten en een attente service, iedere keer weer!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens