99- Quartiers

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 3451392
De urbanisatie biedt recreatie- en amusementsfaciliteiten in combinatie met de conciërgeservice van Hacienda de Cifuentes zorgt ervoor dat 22 door Quartiers ultieme perfectie en een unieke ervaring op elk niveau levert; ondergrondse parkeergarage, volledige conciërgeservice en recreatieve faciliteiten, waaronder een overloopzwembad, conferentie- / evenementenruimte en receptie. Het moderne complex biedt toegang tot een groot zwembad met een prachtig uitzicht op de zuidelijke Middellandse Zee naar Noord-Afrika en de iconische La Concha-berg. De unieke locatie, met de elegantie en opwinding van de bruisende Puerto Banús in het zuiden, en de glorieuze romantiek en sereniteit van Benahavis in het noorden. Uitkijkend over de Benahavis golfvallei van El Higueral en Atalaya Golf in de belangrijkste centrale vallei, en de Marbella Club Golf Resort, Monte Mayor, Los Arqueros, La Zagaleta en La Quinta in de aangrenzende gebieden. 22 by Quartiers biedt een onvergelijkbare Marbella-woonervaring voor wie op zoek is naar het ultieme in elegantie, rust en stijl.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens