139- Oasis 22

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3717998
Welkom bij Oasis 22

Oasis 22 is een nieuwe ontwikkeling van 22 half halfopen villa’s gelegen aan de New Golden Mile, naast La Resina Golf en dicht bij allerlei faciliteiten.

9 holes course La Resina Golf is ontworpen rondom prachtige meren en oude olijfbomen, rekening houdend met de omgeving. Sinds de opening ontvangt La Resina bezoekers en leden met golf op een hoog niveau tegen economische prijzen. Dit zorgt ervoor dat deze bezoekers steeds willen terugkeren naar La Resina Golf.

De 22 woningen hebben een grote privé tuin, open moderne keuken met Neff toestellen, porseleinen vloeren, warme en koude airconditioning. Bovendien kunnen bewoners gebruik maken van een gemeenschappelijk zwembad. Er is een keuze tussen woningen met 3 of 4 slaapkamers en een afgewerkt kelderverdieping is optioneel. Dit nieuwe project maakt het ook mogelijk om de verschillende ruimtes te personaliseren om er de perfecte omgeving van te maken. Kortom, Oasis 22 is een nieuw project dat de beste waarde voor uw geld biedt in deze regio.

Eigenschappen:

Grote privé tuinen
Volledig ingerichte keuken met Neff toestellen
Porseleinen vloeren
Warme en koude airconditioning
Gemeenschappelijk zwembad
Afwerking van hoge kwaliteit
Optioneel kelderverdieping
Locatie
New Golden Mile, naast La Resina Golf
Estepona: 10 minuten rijden
Puerto Banus: 10 minuten rijden
Marbella: 15 minuten rijden
Malaga International Airport: 45 minuten rijden

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens