106- Sunset Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3800178
Welkom bij Sunset Golf

Sunset Golf, de perfecte combinatie van 320 zonnige dagen per jaar, een schitterend uitzicht op zee en een prachtige golfomgeving!
Gelegen direct bij de beroemde La Resina Golf & Country Club, Sunset Golf Appartementen bieden niet alleen gepassioneerde golfers een unieke kwaliteit van het leven. Het moderne Volledig gerenoveerde Andalusische wooncomplex ligt op slechts een paar minuten afstand van de aantrekkelijke stranden, te westen het stadscentrum van Estepona en ten oosten Marbella en Puerto Banùs.
Tropische tuinen en een groot gemeenschappelijk zwembad bieden voldoende ruimte om te ontspannen.

Het complex heeft een bevoorrechte ligging in de heuvels, georiënteerd op het Zuiden/ Zuidwesten, om te genieten van het bevoorrechte Zuid-Spaanse klimaat en de prachtige uitzichten op zee & golf.

Dit bestaand project geniet een groot gemeenschappelijk zwembad met kleedruimtes
,24-uurs beveiliging met inbegrip van videobewaking.
De appartementen hebben een mooie grote woonkamer en volledig ingerichte keuken met Siemens & Bosch apparatuur, De slaapkamers hebben hun eigen ingerichte badkamer met douche of badkuip, de woning is voorzien van ene kluis en ondergrondse parkeerplaats met berging

Daarnaast bieden de penthouses een Jacuzzi op het terras, om te ontspannen terwijl u geniet van het fantastische uitzicht op zee!

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens