160- BE LAGOM Villa's

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-3819891
Welkom bij Be Lagom Villa's

Be Lagom is niet zomaar een project, het is een filosofie. Lagom verwijst naar alles wat ‘bijna perfect’ is. Kortom, wat precies goed is voor u: noch overmatig, noch beperkt.
Juist wat wij de dag van vandaag zoeken, Be Lagom gaat over evenwicht, duurzaamheid en respect voor onze planeet.
Omwille van de bijdrage aan duurzaamheid heeft dit project ook het BREEAM certificaat ontvangen.
Geniet van een meer dan 5.000 m² groene zone gevormd door prachtige Mediterrane tuinen met pergola’s, moestuinen, zwembaden en terrassen.
Een oase van rust omgeven door natuur en prachtige tuinen met fruitbomen en bloemen.

Het Concept:
Be Lagom wordt een speciaal en uniek project, voor u ontworpen.
Een authentieke levensfilosofie komt tot uiting in de hedendaagse villa’s met de perfecte combinatie tussen een modern ontwerp en de essentie van de beste materialen.
Het doel van dit project is om duurzame villa’s te creëren die één zijn met de natuur. Een terugkeer naar de biologische en ecologische manier van leven, waar u kunt genieten van uw eigen moestuin met prachtige natuurlijke producten. Bovendien krijgt u advies van gespecialiseerde landbouwers.

Bijzondere belangrijke eigenschappen
Gated community
Geprivilegieerde locatie: 20 minuten naar Marbella en Estepona
Panoramische zeezichten
Modern design
5.000 m² groene zone
Moestuinen
Gemeenschappelijke lounge en relax ruimte
In de buurt van de beste golfterreinen in de regio, zoals Atalaya Golf & Country Club, Paraiso Golf, Guadalmina en Los Arqueros
Topkwaliteit afwerking en gebruik van de beste materialen

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens