203- El Bosque

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4012564
Welkom bij El Bosque 

Op een unieke rustige omgeving, midden in de natuur, bevindt zich een prachtig perceel voor 8 moderne villa's, iedere villa heeft een perceel van ca. 3000m2 en een woonoppervlakte van tussen de 800m2 en 900m2. 
Deze moderne villa's van maximale comfort zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen.

Ongetwijfeld prachtige droomhuizen, in La Reserva del Alcuzcuz, omringd door pijn- en olijfbomen en met uitzicht op de Middellandse Zee.

De 6 slaapkamers zijn heerlijke privé-heiligdommen, voorzien van overvloedig natuurlijk licht .
Het openschuiven van de grote vloer tot plafond ramen verlengen de open ruimte van de keuken, de eet- en woonkamer met een naadloze aansluiting naar het terras, het privé zwembad, het gazon en de mooie tuin.

Een schitterende residentie op loopafstand van alle voorzieningen en op korte afstand van Puerto Banús.
Deze villa heeft wat iedere familie zich wenst: schoonheid, warmte, comfort.... Alcuzcuz is een exotische, groene en spectaculaire plek! 
De uitdaging van dit project is het bereiken van een architectuur, waar licht en ruimte de hoofdrol spelen.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens