217- Symphony Suites

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4031973
Welkom Bij Symphony Suites

Symphony Suites is een nieuwbouwproject bestaande uit 4 blokken met 69 appartementen met 2- of 3 slaapkamers.
Alle woningen genieten van zeezichten, zelfs de appartementen op de begane grond.
Ze zijn ontworpen met ruime terrassen en de penthouses beschikken over een solarium en een buitenkeuken.
De appartementen op de begane grond beschikken over een privé-tuin.

Alle woningen zijn afgewerkt met hoog kwalitatieve materialen en zijn voorzien van vloerverwarming, airconditioning en een domotica-systeem om de woning op afstand te kunnen bedienen.

Ook de gemeenschappelijke ruimtes hebben veel te bieden: een Clubhuis, dat gedeeld wordt met andere aan liggende projecten, biedt een spa en een koffiebarretje om van een hapje en een drankje te genieten, een groot buitenzwembad omgeven door tuinen die de perfecte plek zijn om te ontspannen en te genieten in de zon, én een verwarmd binnenzwembad met een volledig uitgeruste fitnessruimte.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens