Begane grond - Sunset Golf

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer 4295413
Welkom Bij Sunset Golf ,

De begane grond appartementen beschikken over een perfecte indeling, bij de inkom heeft u  de mogelijkheid van een voortuintje of terras ( hangt af van welk app. in het complex ) elke appartement heeft een beveiligde deur met veiligheidsslot. Een volledig ingerichte keuken uitgerust van kwalitatieve apparaten . Een mooie woonkamer met eetgedeelte dat uitkomt via de schuiframen naar het zuid liggend overdekt terras met aansluitend de tuin. Vervolgens heeft elke kamer haar eigen badkamer met badkuip of douche . de Master bedroom heeft zicht op het terras en tuin. Alle ramen hebben manuele rolluiken. Elke woning heeft inclusief een ondergrondse parkeerplek met berging.

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe de appartementen in dit nieuwbouwproject (zullen) zijn. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 98.21m2