Oceana views - Penthouse

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4509255
Welkom bij Oceana Vieuw - OPGELEVERD - onmiddellijk beschikbaar

Uitzichten  bij een penthouse is schitterend.
Het zijn vijf stijlvolle lage gebouwen met allen een Zuid-West oriëntatie om optimaal te profiteren van de prachtige zonsondergangen over de Middellandse Zee.
Het zijn moderne open-plan ontwerpen, de appartementen en penthouses beschikken over een groot terras, perfect voor buiten dineren met spectaculair uitzicht op zee.
Grote grote glazen deuren zorgen ervoor dat het natuurlijke licht zoveel mogelijk binnen komt. De interieur van de appartementen zijn neutraal, zodat ze gemakkelijk te personaliseren zijn voor de nieuwe eigenaar. De lay out hangt af van wat voor soort appartement u kiest, maar ruime slaapkamers uitgerust met inbouw kledingkasten, een tweede badkamer en een walk-in garderobe behoren tot de mogelijkheden.
Een volledig uitgeruste keuken in hoogglans wit wordt toegevoegd aan de moderne uitstraling.
Penthouses in Oceana hebben een stijlvol dakterras solarium waar u heerlijk kunt ontspannen en tot rust kunt komen binnen privé gebied.
Of ontspan rond het grote zwembad terwijl u geniet van de zon en het spectaculaire zeezicht die deze fantastische ontwikkeling biedt.
U kunt uzelf ook nog trakteren op een ontspannende spa & sauna sessie.

Alle appartementen zijn incl. parkeerplaats

Belangrijke informatie

Dit appartement laat je alvast wegdromen van hoe dit appartement er uit ziet. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een andere verdieping, afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in dit of gelijkaardig project ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 2
  • 2
  • 73.64m2