123- Los Flamingos

Deze property zit niet langer in ons aanbod
Helaas! Deze property zit niet langer in ons aanbod. Gelukkig kan u heel wat gelijkaardige properties terugvinden onderaan deze pagina of in ons volledige aanbod.

Andere panden in deze regio

Referentienummer W-4030013
Welkom bij Flamingos 130

In de prestigieuze urbanisatie van Los Flamingos, dicht bij het Hotel Villa Paidierna, is Flamingos 130 in aanbouw; een luxe off-plan frontline golf villa.
Deze  hoogstaande villa legt de nadruk op de prachtige omgeving en tracht met haar design warmte en eenvoud uit te stralen door het gebruik van natuurlijke materialen. 
Een woning ontworpen om te voldoen aan alle behoeften met High Quality Design

Een eenvoudig ontwerp met de nieuwste technologische ontwikkelingen, wat resulteert is een unieke stijl waar comfort centraal staat.

De architect uit Sevilla, met meer dan 40 jaar carrière heeft het team van Manuel Burgos Architecten samengesteld met professionals, die meer dan 30 jaar ervaring hebben aan de Costa del Sol, evenals in verschillende steden.
Zijn architecturale stijl is gebaseerd op de Andalusische en Mediterrane tradities en zijn werk omvat meer dan 15.000 huizen en tal van projecten voor luxe villa's, wooncomplexen en hotels.
Zijn stijl neemt ook de nieuwste trends over, die zoveel mogelijk de nadruk leggen op ruimte en licht.


Het prachtige natuurgebied van Benahavís kunt u genieten van een prachtig uitzicht op zee en de bergen vanuit iedere Los Flamingos villa, dichtbij enkele van de meest prestigieuze golfbanen waaronder twee wedstrijdbanen.

Los Flamingos, een veilige privé woonwijk met 24-uurs beveiliging, is zeer goed verbonden met de glamour van de luxe jachthaven Puerto Banús,  en steden als Marbella en Estepona.
Schitterende zandstranden en de prachtige kust liggen op slechts enkele minuten afstand.

Belangrijke informatie

Deze woning laat je alvast wegdromen. We laten je dan ook graag weten dat er meer beschikbaarheden (zoals dit type) zijn dan hetgeen op website staat vermeld.

Misschien wens je een groter of kleiner perceel, andere afmeting, oriëntatie of prijs? Wij vragen je dan ook vriendelijk om bij interesse in deze of gelijkaardige woning ons te contacteren voor vrijblijvende informatie over actueel aanbod en prijs.

Algemene gegevens

  • 5
  • 5